SEO diensten

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie). Dat wil zeggen dat je op een organische manier hoge posities behaalt in de zoekresultaten van Google. Hierdoor krijg je gratis potentiële bezoekers op je website in plaats van betalen per bezoeker zoals met Google advertenties.

Tarieven

Er kunnen helaas geen tarieven vermeld worden.

Omdat:

1. De hoeveelheid werk dat verricht moeten worden, want de concurrentie is per zoekwoord verschillend.
2. Het ligt eraan hoe jouw website er nu voor staat.

1. Zoekwoordenanalyse

Als je goed vindbaar wilt zijn in Google, moet je eerst onderzoeken welke zoekwoorden jouw potentiële klanten het meeste intoetsen. De kunst is om zoveel mogelijk zoekwoorden te vinden waarbij de zoekvolume hoog is en waarmee je minimaal pagina 1 gaat bereiken. Door middel van handige tools en andere slimme methodes kunnen wij snel zien met welke zoekwoorden jij goed vindbaar moet zijn.

2. Website optimalisatie

Website optimalisatie bestaat uit meer dan 200 factoren die ervoor kunnen zorgen dat een website beter vindbaar wordt in Google. Website optimalisatie is niet alleen belangrijk voor de zoekposities, maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid en conversie voor potentiële bezoekers. Een website die bovenaan in Google staat, maar niet gebruiksvriendelijk en slecht converteerbaar is, levert alsnog weinig op.

3. SEO-vriendelijke teksten/blogartikelen

Onze professionele tekstschrijver schrijft een mooie SEO-vriendelijke tekst of blogartikel over jouw dienst/product. Dit gaat uiteraard volgens de belangrijke richtlijnen van Google. Hierdoor ga je flink stijgen in de zoekresultaten. De tekst wordt ook gebruiksvriendelijk en interessant gemaakt waardoor potentiële bezoekers sneller contact opnemen met jou.

4. Professionele linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van kwalitatieve links op andere websites, die naar jouw eigen website verwijzen. Google ziet de links van andere websites naar jouw website als stemmen. Als je veel stemmen krijgt, krijg je ook meer waardering van Google. Linkbuilding bepaalt voor ongeveer 45% de Google positie van jouw website.

Voor de beste resultaten houden we rekening met:

Websites die gerelateerd zijn aan jouw branche.
De juiste en wisselende anchor teksten.
De autoriteit van de pagina.
Betrouwbaarheid van de website.
Een lage spamscore en nog veel meer.

1
Hoi! Heb je een vraag? Stuur gerust een bericht! Meestal ontvang je binnen 57 minuten een reactie.
Powered by