Ontdek hier onze bewezen SEO diensten

Inhoudsopgave

Maximale leestijd: 2 minuten en 57 seconden

Wat is SEO?
Waarom voor SEO Voordeel kiezen?
Zoekwoordenanalyse
Website optimalisatie
Content creëren
Krachtige linkbuilding

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie). Dat wil zeggen dat je op een organische manier hoge posities behaalt in de zoekresultaten van Google. Hierdoor krijg je gratis potentiële bezoekers op je website in plaats van betalen per bezoeker zoals met Google advertenties.

Waarom voor SEO Voordeel kiezen?

Kleine aanpassingen zijn gratis.
Veel passie voor marketing.
100% resultaatgerichtheid.
Geen resultaat = geld terug.
Persoonlijk contact.

1. Zoekwoordenanalyse

Als je goed vindbaar wilt zijn in Google, moet je eerst onderzoeken welke zoekwoorden jouw potentiële klanten het meeste intoetsen. De kunst is om zoveel mogelijk zoekwoorden te vinden waarbij de zoekvolume hoog is en waarmee je minimaal pagina 1 gaat bereiken. Door middel van handige tools en andere slimme methodes kunnen wij snel zien met welke zoekwoorden jij goed vindbaar moet zijn.

Je krijgt te weten welke kansen er voor jou aanwezig zijn.
Meer inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep.
Je hebt zelf nergens werk van.
We analyseren je beste concurrent met het betreffende zoekwoord.

2. Website optimalisatie

Website optimalisatie bestaat uit meer dan 200 factoren die ervoor kunnen zorgen dat een website beter vindbaar wordt in Google. Website optimalisatie is niet alleen belangrijk voor de zoekposities, maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid en conversie voor potentiële bezoekers. Een website die bovenaan in Google staat, maar niet gebruiksvriendelijk en slecht converteerbaar is, levert alsnog weinig op.

Potentiële klanten nemen sneller contact met jou op.
Je hebt zelf nergens werk van.
Hoger in Google.

3. Content creëren

Onze professionele tekstschrijver schrijft een tekst of blogartikel over het betreffende zoekwoord waarmee jij goed vindbaar wilt zijn. Dit gaat volgens de belangrijke richtlijnen van Google. Hierdoor krijg je geen Google Penalty met als eventueel gevolg dat je niet meer zichtbaar bent.

De tekst wordt ook gebruiksvriendelijk en interessant gemaakt waardoor potentiële bezoekers sneller contact opnemen met jou.

Na oplevering kan de tekst gratis aangepast worden.
Je hebt zelf nergens werk van.
Hoger in Google.

4. Krachtige linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van kwalitatieve links op andere websites, die naar jouw eigen website verwijzen. Google ziet de links van andere websites naar jouw website als stemmen. Als je veel stemmen krijgt, krijg je ook meer waardering van Google. Linkbuilding bepaalt voor ongeveer 45% de Google positie van jouw website.

Voor de beste resultaten houden we rekening met:

Websites die gerelateerd zijn aan jouw branche.
De juiste en wisselende anchor teksten.
De autoriteit van de pagina.
Betrouwbaarheid van de website.
Een lage spamscore en nog veel meer.

Open chat
1
Heb je een vraag of iets anders? Je kan 7 dagen per week een bericht sturen. Het kan soms even duren totdat je antwoord krijgt, want alle aandacht is eerst gericht op onze klanten.
Powered by